Megan Hoogenboom's profile

EPUB BOEM PAUKESLAG

Dit project was het eerste met een ebook-reader, en met het .ePub formaat. Ik ben het experiment aangegaan om het gedicht 'Boem Paukeslag' van Paul van Ostaijen om te zetten van papier naar .ePub formaat. Alle elementen van het gedicht zijn afzonderlijk onderzocht en benaderd, om te kijken hoe Paul van Ostaijen de lezer wilde beïnvloeden. Ook alle kansen en tekortkomingen van de het .ePub formaat zijn bekeken, om de vertaling zo goed mogelijk te laten verlopen. 

This project was my first to work with a ereader and the .epub format. To experiment with this relatively new medium I used the poem of Paul van Ostaijen 'Boem Paukeslag' and translated it from paper to ePub. All elements of the poem were examined individually to investigate how van Ostaijen influenced the reading of his audience. Also, all opportunities and shortcomings of the ePub were researched to make the translation as good as possible.

EPUB BOEM PAUKESLAG
Published:

EPUB BOEM PAUKESLAG

Dit project was het eerste met een Ebook-reader, en met het .ePub formaat. Ik ben het experiment aangegaan om het gedicht “Boem Paukeslag” van Pa Read More

Published: